Opel Mokka: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Φρέσκο σχεδιαστικά, με πολύ καλό εξοπλισμό και έντονο χαρακτήρα, το Opel Mokka αξίζει την προσοχή σας αν ψάχνετε για συμπαγές SUV με προσωπικότητα.

  • -
  • -

Για πολλούς, το νέο Mokka είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει η Opel τα τελευταία χρόνια. Σχεδιαστικά ξεφεύγει από τα σημερινά πρότυπα της εταιρείας και μας δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσουν οι σχεδιαστές της στα επόμενα δημιουργήματά τους. Ξεχωρίζει αμέσως με τα λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, την «κλειστή» μάσκα εμπρός και το ιδιαίτερο σχήμα του.

Στην Ελλάδα διατίθεται σε πολλές εκδόσεις για να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης με 100 ή 130 ίππους απόδοση από τον τούρμπο κινητήρα των 1.2 λίτρων, αλλά και ένας τετρακύλινδρος ντίζελ των 1.5 λίτρων με απόδοση στα 110 άλογα.

Η Opel φέρνει το νέο Mokka τόσο με χειροκίνητα κιβώτια, όσο και με αυτόματο των οκτώ σχέσεων, ενώ διατίθεται και σε ηλεκτρική έκδοση με το όνομα Mokka-e. Η τελευταία αποδίδει 136 ίππους. 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Opel Mokka

Τιμοκατάλογος Opel Mokka-e


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...