Vintage τροχόσπιτο Volkswagen - Vintage μέχρι να δεις το εσωτερικό του! [Video]

Ο κινητήρας μαζί με την μετάδοση του είναι δανεισμένα από τα Subaru

  • -
  • -

Το Δεκέμβριο του 2020 μια εταιρία στην Αυστραλία με το όνομα Retro RV ανακατασκεύασε από την αρχή το Volkswagen Van προκειμένου να γίνει ο απόλυτος εκπρόσωπος του camping. Παρόλη την επιδημία του Covid που έπληξε όλα τα κράτη, στην Retro RV πίστεψαν ότι η Αυστραλία και οι ΗΠΑ μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες ευκαιρίες. Όπως αποδεικνύεται από τις 18 κρατήσεις και την απήχηση που έχει η σελίδα τους στο Facebook, μάλλον έχουν δικαιωθεί για την επιλογή τους. Για να δούμε λοιπόν τι είναι αυτό που κερδίζει τόσο κόσμο.

Εξωτερικά, το vintage στοιχείο παραμένει πρωταγωνιστής με όλο το εξωτερικό μέρος να είναι γυαλισμένο, με περιποιημένο χρώμα. Από την άλλη, στο εσωτερικό όλα είναι εκσυγχρονισμένα προσφέροντας πλουσιοπάροχες ανέσεις για δύο άτομα. Φυσικά, έχει τοποθετηθεί διπλό κρεβάτι, ψυγείο και υπάρχει ικανοποιητικός χώρος για τα πράγματα του camping.

Ο κινητήρας όπως και η μετάδοση που επέλεξαν οι δημιουργοί του είναι από Subaru. Επιπλέον, επεμβάσεις και αλλαγές έχουν δεχθεί το τιμόνι, οι αναρτήσεις και τα φρένα του VW. Ωστόσο, για όποιον όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα αλλά ο χώρος των δύο ατόμων είναι περιοριστικός, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την RV θα κυκλοφορήσει έκδοση που θα μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...