Opel Corsa: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, σε ατμοσφαιρική ή τούρμπο έκδοση, ακόμη και σε αμιγώς ηλεκτρικό.

  • -
  • -

Το Opel Corsa είναι ένα από τα πιο δημοφιλή supermini μοντέλα της αγοράς. Στη χώρα μας οι αγοραστές του δείχνουν εμπιστοσύνη εδώ και δεκαετίες, ενώ η νέα του γενιά προσφέρει συνδυασμό με πλειάδα κινητήρων για κάθε ανάγκη.

Στη βάση της γκάμας συναντάμε τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη με 75 ίππους, ο οποίος σε συνδυασμό με το βασικό πακέτο εξοπλισμού, κοστίζει μόλις 16.350 ευρώ! Ψηλότερα υπάρχει ο τούρμπο των 1.2 λίτρων με 100 ίππους, με τις τιμές για το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο να ξεκινούν από τις 17.950 ευρώ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο 1.2 τούρμπο με 130 άλογα και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Οι κινητήρες ντίζελ εκπροσωπούνται από τον τετρακύλινδρο 1.500άρη των 100 ίππων, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με 5 διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Εκτός των κινητήρων εσωτερικής καύσης όμως, να πούμε ότι το Corsa έχει στην διάθεση του και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο κινητήριο σύνολο. Με την προσθήκη αυτού, το γερμανικό supermini μεταμορφώνεται σε Corsa-e και έρχεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, ο οποίος συνδέεται με τους εμπρός τροχούς.

Αυτή την περίοδο «τρέχει» και η προωθητική ενέργεια !More Opel από την επίσημη εισαγωγική εταιρεία της μάρκας στην Ελλάδα και προσθέτει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή που φτάνει έως και τα 900 € σε επιπλέον εξοπλισμό, ανεβάζοντας την εμπορική αλλά και τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και δείτε αναλυτικά τις τιμές τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος,μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις. 

Τιμοκατάλογος Opel Corsa

Τιμοκατάλογος ηλεκτρικού Opel Corsa-e.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...