Toyota RAV4 με όφελος έως 2.000€

Τόσο σε υβριδικές, όσο και σε συμβατικές εκδόσεις, το Toyota RAV4 διατίθεται με προωθητική ενέργεια που καθιστά την αγορά του ακόμη πιο συμφέρουσα.

  • -
  • -

Η ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Toyota, μια μάρκα που κέρδισε τους αγοραστές κυρίως με την ποιότητα και την αξιοπιστία των μοντέλων της. Το RAV4 αναμφίβολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιτυχίες της, τόσο σε γενικότερο επίπεδο (σε ευρωπαϊκό έδαφος) όσο και στη χώρα μας.

Η σημερινή του γενιά διατίθεται σε πλειάδα εκδόσεων για κάθε γούστο και πορτοφόλι. Συμβατικοί κινητήρες βενζίνης, υβριδική πρόταση για μεγαλύτερη οικονομία και Plug-In Hybrid επιλογή βρίσκονται ταυτόχρονα στην γκάμα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, τρέχει και μια πολύ συμφέρουσα προωθητική ενέργεια.

Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το νέο RAV4 με όφελος από 1.000€ έως και 2.000€, ανάλογα με την έκδοση, οι οποίες συνδυάζονται με πληρέστατα επίπεδα εξοπλισμού και σύγχρονα συστήματα κίνησης για επιδόσεις και οικονομία. Περισσότερα για την προωθητική ενέργεια της Toyota μπορείτε να δείτε εδώ.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...