Τι κοινό έχουν η Bentley Motors, με το ουίσκι Macallan; [Video]

Μια παγκόσμια συνεργασία που εστιάζει στο μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

  • -
  • -

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors και ο διάσημος, παραδοσιακός οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, Macallan, ανακοίνωσαν μια κοινή συνεργασία, κατά την οποία οι δύο μάρκες προχωρούν στην ανάπτυξη ιδιαίτερων συνεργασιών και την από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο βρετανικών brands, παρουσιάστηκε στο TheMacallanEstate στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα projects που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

 Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο The Macallan Estate, από το 2025 και μετά. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την Bentley Motors, οι δύο πρώτες υβριδικές Bentley θα ενταχθούν άμεσα στον στόλο.

Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...