SUV με χώρους στα 16.700€: Hyundai Bayon ή Opel Crossland;

Εξοπλισμένα το καθένα με τον δικό του, βασικό 1.200άρη βενζινοκινητήρα, τα 2 B-SUV κονταροχτυπιούνται ώστε εσείς να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο

  • -
  • -

Με το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Hyundai, το Bayon, να έχει μόλις παρουσιαστεί, είπαμε να δούμε πως θα ανταπεξέλθει απέναντι σε ένα «παλαίμαχο» της κατηγορίας, ο οποίος κι αυτός ανανεώθηκε πρόσφατα και προσφέρει σχεδόν πανομοιότυπες τιμές σε χώρους όπως αυτός των αποσκευών. Λόγος γίνεται για το Opel Crossland το οποίο στην βασική έκδοση Edition των 16.700 ευρώ φαίνεται να έχει πολλά κοινά με το Hyundai Bayon 1.2 Premium.

Αρχικά η διαφορά τιμής τους είναι μόλις 90 ευρώ, με τα δύο μοντέλα να κινούνται χάρη σε ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.200 κυβικών και 83 ίππων στην περίπτωση του Opel. To Hyundai έχει 1 ίππο παραπάνω και 1 λίτρο χωρητικότητας περισσότερο στον χώρο αποσκευών (411 λίτρα το Bayon και 410 λίτρα το Crossland).

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μεγάλη κόντρα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί και δείτε πάνω από 140 στοιχεία τιμών, τεχνικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού για τα δύο μοντέλα δίπλα-δίπλα. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Hyundai Bayon 1.2 84 PS Premium vs Opel Crossland 1.2 83 PS Edition
bayon vs crossland

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...