To premium οικογενειακό με κατανάλωση 1 lt/100 km

Έχει 204 ίππους και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά. Το βρήκες ή ακόμα;

  • -
  • -

Με την υβριδική τεχνολογία να έχει βρει τον τρόπο να μπει στην γκάμα της πλειοψηφίας των μοντέλων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, οι λίστες με τις εκδόσεις πληθαίνουν όλο και περισσότερο, με μη-υβριδικές, mild-hybrid και plug-in hybrid να συντελούν έναν πλήρη κατάλογο που πιθανότατα καλύπτει όλα τα γούστα.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα premium μοντέλο, με χώρους για όλη την οικογένεια, άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις και ελάχιστη κατανάλωση; Πριν από μερικά χρόνια θα λέγαμε πως όλα αυτά είναι αδύνατο να συνδυαστούν, αλλά χάρη στην υβριδική τεχνολογία δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον. Για σήμερα έχουμε λοιπόν, ένα plug-in hybrid σύνολο, που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1.400 κυβικών με έναν ηλεκτροκινητήρα για να παράγει συνδυαστική ισχύ 204 ίππων και να χαρίσει επιδόσεις της τάξης των 7,6 δευτερολέπτων για το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h από στάση.

Και το καλύτερο; Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στo 1,0 lt/100km, ενώ οι εκπομπές ρύπων στα 30-34 gr CO2. Αυτά τα νούμερα φυσικά προκύπτουν αξιοποιώντας πλήρως την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 78 km. Βρήκατε το μοντέλο ή ακόμα; Μα φυσικά και μιλάμε για το Audi A3 Sportback 40 TFSI e, την plug-in hybrid έκδοση του γνωστού γερμανικού hatchback, για την οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού με τις τιμές τους εδώ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ

a3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...