Έπεσε και το οχηρό των muscle cars – Πρώτο teaser για ηλεκτρικό Dodge Charger [Video]

Γίνεται το «καμάρι» του Τορέτο να κυκλοφορεί με αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα;

  • -
  • -

Αποχαιρετήστε τους εξωφρενικούς V8 και υποδεχθείτε την ηλεκτροκίνηση. Το μέλλον φαίνεται πως χτυπά την πόρτα και στους «παραδοσιακούς» της αυτοκινητοβιομηχανίας, με τον όμιλο Stellantis να παρουσιάζει το πρόγραμμα eMuscle, σύμφωνα με το οποίο, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο επιδόσεων θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2024.

Ότι θα βλέπαμε ηλεκτρικό muscle car ήταν θέμα χρόνου. Ποιο όμως και πως θα είναι; Όπως φαίνεται πρόκειται για το διάδοχο του Dodge Charger, ο οποίος φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις με το νέο του teaser, για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί φέρει ξεκάθαρη σχεδιαστική έμπνευση από το θρυλικό σουλούπι της Charger του ’68, τουλάχιστον στο εμπρός μέρος. Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για sedan ή coupe μοντέλο. Σε δεύτερη φάση, το γεγονός ότι το video κλείνει με το μυστηριώδες αυτοκίνητο να πραγματοποιεί burnout και να βγαίνει καπνός και από τους τέσσερις τροχούς, προδίδει την τετρακίνητη φύση του μοντέλου, επίσης πρωτόγνωρο στοιχείο στα muscle cars.

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά όσο περνάει ο καιρός σίγουρα ο όμιλος Stellantis θα φροντίσει να δημιουργήσει το απαραίτητο αίσθημα προσμονής στο κοινό, με αντίστοιχα κλιπάκια και δράσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...