Πόσο γρήγορο μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό; [Video]

Μία συλλογή από αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων που ταπεινώνουν υπερκατασκευές πολλών εκατοντάδων ίππων

  • -
  • -

Ότι το υπόδειγμα της οικολογικής συνείδησης που ονομάζεται ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τυχαίνει να πληροί μεγάλο ποσοστό των απαραίτητων προδιαγραφών για να είναι και ένας άριστος μονομάχος στην ευθεία, αποτελεί πλέον κοινό μυστικό στην αυτοκινητιστική κοινότητα. Τα παραδείγματα αθόρυβων κατασκευών που κατατρόπωσαν υπεραυτοκίνητα, πλέον είναι πολλά, αλλά το ερώτημα παραμένει. Πόσο γρήγορο μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό;

Στην περίπτωση που μιλάμε για ένα «απλό», οικογενειακό Kia ας πούμε, τότε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο ικανό να κοντραριστεί στα ίσια με μοντέλα όπως η Porsche 911 ή η McLaren 570S. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε.




Αν τώρα είστε φαν των επιβλητικών SUV, τότε τι θα λέγατε για ένα Tesla Model X που τα βάζει με μία Alfa Romeo 4C ενώ παράλληλα κουβαλάει άλλη μία 4C; Μπερδευτήκατε; Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

 

Κι αν τώρα ακόμη και το ίδιο το ηλεκτρικό έχει σχεδιαστεί από την πρώτη στιγμή έχοντας τις κορυφαίες επιδόσεις ως πρώτο γνώμονα; Τότε ταπεινώνει μέχρι και το πιο πρόσφατο hypercar ενός θρύλου όπως η Ferrari. Απολαύστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...