GOCAR Magazine #91: Στη Στενή Ευβοίας με Cupra Leon e-hybrid και Volkswagen Golf GTI!

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε τις εντυπώσεις μας στις φιδωτές διαδρομές της Στενής Ευβοίας, με δύο διαφορετικής φιλοσοφίας hot hatch

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Με αφορμή την έλευση του νέου Volkswagen Golf GTI στην ελληνική αγορά, δεν χάσαμε την ευκαιρία να φύγουμε εκτός Αττικής, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε τον fun χαρακτήρα του γερμανικού μοντέλου. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, στη διάθεση μας είχαμε και το νέο Cupra Leon e-hybrid, το οποίο μπορεί μεν να αποδίδει αντίστοιχη τιμή ισχύος, αλλά χαρακτηρίζεται από plug-in τεχνολογία και άλλη φιλοσοφία. Πόσο ίδια και εν τέλει πόσο διαφορετικά είναι τα δύο hot hach; Όλες οι απαντήσεις στις σελίδες του GOCAR Magazine.

Κατεβάστε το νέο τεύχος δωρεάν! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα χωρίς χρέωση από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...