Αυτό είναι το νέο website της Honda στην Ελλάδα

Φιλικό προς τον χρήστη, με στοιχεία διάδρασης και εξατομίκευσης, με πληθώρα πληροφοριών για την σημαντική ιστορία του ιαπωνικού κολοσσού.

  • -
  • -
Αυτό είναι το νέο website της Honda στην Ελλάδα

Χωρισμένο στις τρεις κατηγορίες προϊόντων: Αυτοκίνητα (Cars), Μοτοσυκλέτες (Moto) και Μηχανές Θαλάσσης (Marine), το νέο website της Honda, honda.gr υπόσχεται μια άμεση, φιλική και εύχρηστη εμπειρία η οποία δίνει τη δυνατότητα στο brand συνολικά να έρθει πιο κοντά στον καταναλωτή. Η νέα πλατφόρμα χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη χρήση, την ιδιαίτερη αισθητική με τις καθαρές γραμμές και την απίστευτα ευχάριστη πλοήγηση. Έτσι, αναβαθμίζεται συνολικά η εμπειρία του επισκέπτη και επιτρέπει στο brand να αλληλεπιδρά με τους πελάτες του πιο άμεσα και πιο ουσιαστικά.

Για λόγους ομοιομορφίας, κοινής αισθητικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας του επισκέπτη, όποιο από τα τρία επιμέρους websites (honda-cars.gr, honda-motorscycles.gr, hondamarine.gr) και αν επισκεφθεί, συναντά τις εξής επιλογές στο κεντρικό μενού: Μοντέλα, Η/Το Honda μου, ο Κόσμος της Honda και Engine Room.

Η δυνατότητα που δίνεται στον επισκέπτη να επιλέξει ή ακόμα και να διαμορφώσει το κατάλληλο μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες του, η επιλογή να κλείσει test drive/test ride, η πρόσβαση στα offline σημεία εξυπηρέτησης, η ενότητα με τα μεταχειρισμένα Honda δίκυκλα και τα αναλυτικά ενημερωτικά φυλλάδια όλων των προϊόντων, φροντίζουν ο χρήστης να λαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πληροφοριών.

website

Οι εκτενείς αναφορές στην ίδρυση και την ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας, στη φιλοσοφία της, στο αποτύπωμα που έχει αφήσει στις αγωνιστικές πίστες και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στην ανάπτυξη των προηγμένων τεχνολογιών της καθώς και στο όραμα της για ένα μέλλον μετακινήσεων φιλικών προς το περιβάλλον, προδιαθέτουν τον επισκέπτη να εξερευνήσει τον κόσμο της Honda με την βαριά κληρονομιά.

To νέο website της Honda είναι βασισμένο σε εμφάνιση και λειτουργίες του εταιρικού website της Honda Motor Europe και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Powersite η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του. Πατώντας εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε και μόνοι σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...