Πόσο κοστίζει το ακριβότερο νέο Honda Civic στις ΗΠΑ;

Πιο premium έγινε. Με τι τίμημα όμως;

  • -
  • -

Αν και η Honda φρόντισε να αναβαθμίσει αισθητικά το Civic για την 11η γενιά, στην αμερικανική αγορά τουλάχιστον – δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη –, συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο value for money μοντέλα. Το κόστος έμεινε σχετικά ίδιο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά στις LX, Sport και EX εκδόσεις ενώ η κορυφαία Touring ξεκινά από τις 28.300 δολάρια (23.800 ευρώ).

Στην περίπτωση τώρα που κάποιος επιλέξει την κορυφαία έκδοση και τσεκάρει όλα τα κουτάκια του προαιρετικού εξοπλισμού το κόστος φτάνει μέχρι τις 33.729 δολάρια (28.300 ευρώ). Αυτά ισχύουν βέβαια για την sedan έκδοση που είναι ήδη διαθέσιμη. Στην συνέχεια, με τα hatchback, Si και Type R που θα ακολουθήσουν σίγουρα το κόστος θα ανεβεί αρκετά πιο ψηλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC ΕΔΩ

Θυμίζουμε πως κάτω από το καπό βρίσκονται δύο 4κύλινδρα σύνολα, ένα ατμοσφαιρικό και ένα turbo. Ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 2 λίτρων αποδίδει 160 ίππους και 187 Nm ροπής, ενώ το υπερτροφοδοτούμενο 1.500άρη σύνολο αποδίδει 182 ίππους και 240 Nm ροπής. Το κιβώτιο CVT το οποίο θα συνδέεται και με τα δύο μοτέρ έχει βελτιωθεί ώστε να μιμείται καλύτερα ένα συμβατικό κιβώτιο, μιας και θα καταλαβαίνεις τα κατεβάσματα όταν επιβραδύνεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...