Αυτό είναι το νέο logo της Dacia!

Συνεχίζοντας τις κινήσεις εκσυγχρονισμού, η Dacia αλλάζει το σήμα της και μας παρουσιάζει το νέο έμβλημα που θα κοσμεί τις μάσκες των μοντέλων της.

  • -
  • -

Θέλοντας να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο «τίμιου» κατασκευαστή, η Dacia διαρκώς εκσυγχρονίζει τα μοντέλα της και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στις εκθέσεις της σήμερα, δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα που βλέπαμε μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Για να ολοκληρώσει το πνεύμα ανανέωσης, μας παρουσιάζει και το νέο της logo.

Αλλαγμένο εκ βάθρων από το προηγούμενο, δεν κρατά ούτε έναν συγγενικό δεσμό και είναι εντελώς νέο. Σχεδιασμένο σε μια λογική λειτουργικής απλότητας, με κομψά χαρακτηριστικά, εναρμονίζεται πλήρως με την γκάμα της ρουμάνικης φίρμας και ταιριάζει γάντι στη μάσκα των μοντέλων που θα συνοδεύει.

H Dacia κατά το σχεδιασμό του νέου logo είναι φανερό ότι προτίμησε μια σχεδιαστική λογική πολύ πιο φιλική προς τα ηλεκτρονικά μέσα. Τα αυτοκίνητά της (όπως και όλων των άλλων κατασκευαστών) βρίσκονται περισσότερο εκτεθειμένα από ποτέ σε μια οθόνη και τα σήματα όπως το προηγούμενό της, μοιάζουν σαν να έχουν ξεμείνει από μια περασμένη δεκαετία μη μπορώντας να αναδειχθούν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τη Dacia το νέο της σήμα αποπνέει «δυναμισμό, ευρωστία και σταθερότητα» και «αντανακλά την απλή, έξυπνη νοοτροπία» της. Η επιλογή του χακί χρώματος επίσης δεν είναι τυχαία. Όπως ανακοινώνει η φίρμα, εμπνεύστηκαν από τις άριστες εκτός δρόμου ικανότητες των μοντέλων της (του Duster), τα χαμηλότερα τιμολογιακά επίπεδα και την εξέλιξη προς τις πιο καθαρές, «πράσινες» μορφές ενέργειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...