Τα δημοφιλέστερα Mazda τώρα με μοναδικές προσφορές!

Διασκεδαστικά και ασφαλή στο κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, τα μοντέλα της Mazda πλέον συνοδεύονται και από δελεαστικές προσφορές.

  • -
  • -

Μετά την επάνοδό της στην ελληνική αγορά, η Mazda έχει να επιδείξει μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων που περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε γούστο. Αν η προτεραιότητά σας είναι η άνετη, στιλάτη μετακίνηση στην πόλη, τότε το Mazda2 είναι η ιδανική πρόταση για εσάς, ενώ θα απαλλαγείτε από την υποχρέωση καταβολής ετήσιων τελών κυκλοφορίας χάρη στους χαμηλούς ρύπους που εκπέμπει.

Στην περίπτωση που οι χώροι παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξίσωση, το Mazda3 έρχεται για να δώσει λύση, τόσο σε hatchback, όσο και σε sedan αμάξωμα, ενώ συνοδεύεται από το παράσημο του νικητή παίρνοντας τον τίτλο του World Car Design of the Year για το 2020. Σημαντικό, ότι και στην περίπτωση του Mazda3 υπάρχουν εκδόσεις που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Αν από την άλλη, προτιμάτε να βρίσκεστε μέσα στις τάσεις και να έχετε στην κατοχή σας ένα SUV, το CX-30 είναι η ιδανική επιλογή. Εκτός από το γεγονός ότι έχει σαρώσει στα βραβεία (Red Dot Design Award 2020, Golden Steering Wheel 2019 κ.ά.), κατέκτησε βαθμολογία πέντε αστέρων στα crash tests του Euro NCAP παίρνοντας την κορυφαία ever βαθμολογία του 99% για την προστασία ενηλίκων επιβατών.

Στην κατηγορία των SUV η Mazda έχει κι άλλη πρόταση, σε περίπτωση που το CX-30 «πέσει» μικρό. Το CX-5 προσφέρει μοναδική εμπειρία οδήγησης και γενναιόδωρο εξοπλισμό ασφαλείας ακόμη και από τη βασικότερη έκδοσή του. Παράλληλα είναι άνετο και διατίθεται σε ποικιλία συνδυασμών κιβωτίου-κινητήρα για να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Οι πιο παραδοσιακοί οικογενειάρχες θα βρουν την ιδανική για εκείνους επιλογή στο αμάξωμα του Mazda6. Σε sedan και Sport Combi εκδόσεις, οι κορυφαίοι χώροι και η υψηλή ποιότητα κατασκευής παραμένουν κοινός παρονομαστής.

Τέλος, το εμβληματικό MX-5. Τι χρειάζεται να πούμε για το κορυφαίο roadster όλων των εποχών; Στην τέταρτη γενιά του πλέον, κρατάει ακόμη πιο ψηλά τη σημαία ενός προσιτού, πισωκίνητου κάμπριο με απαράμιλλο fun to drive χαρακτήρα, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεπερνά τα 30 χρόνια ιστορίας.

Όλα τα μοντέλα που αναφέρονται, είναι διαθέσιμα με προωθητική ενέργεια που προβλέπει γενναιόδωρες εκπτώσεις στην τιμή αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Mazda2: Όφελος έως 700€
  • Mazda3: Όφελος έως 1.000€
  • Mazda CX-30:Όφελος έως 1.000€
  • Mazda CX-5: Όφελος έως 1.000€
  • Mazda6: Όφελος έως 1.000€
  • Mazda MX-5 & MX-5 RF: Όφελος έως 500€
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...