Online ασφάλεια: Ο γρήγορος και πολύ οικονομικός τρόπος για να προστατέψεις το όχημα σου!

Ποιο είναι το μυστικό και γιατί αξίζει να την αποκτήσεις κι εσύ;

  • -
  • -

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου παρέχει υπηρεσίες και καλύψεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ποιο είναι το μυστικό και γιατί αξίζει να την αποκτήσεις κι εσύ;

Για εσένα που θες έναν τύπο συμβολαίου που σου παρέχει πολλές και δυνατές καλύψεις, αλλά με λίγα χρήματα υπάρχει η direct ασφάλιση, γνωστή και ως online ασφάλεια αυτοκινήτου.

 

Γιατί να “πάω” online;

Αρχικά γιατί κοστίζει πολύ λιγότερο επειδή αγοράζεται απευθείας από την ίδια την εταιρεία, χωρίς διαμεσολαβητές και συνεπώς χωρίς προμήθεια. Έτσι, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για να μετακυλήσει στον τελικό καταναλωτή, δηλαδή εσένα, οπότε απολαμβάνεις τα χαμηλότερα δυνατά ασφάλιστρα της αγοράς.

Το internet και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την ίδια την εταιρεία μειώνει στο ελάχιστο την γραφειοκρατία, επιταχύνει τις διαδικασίες και σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις το συμβόλαιο από οποιοδήποτε σημείο θες, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε ένα smartphone, tablet ή laptop!

 

Με καλύπτει το ίδιο;

Φυσικά γιατί το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος απόκτησης του συμβολαίου και η τιμή. Από τη στιγμή που επιλέγεις την ίδια ασφαλιστική εταιρεία που γνωρίζεις χρόνια ή κάποια μεγάλη με καλό όνομα, τότε είσαι σίγουρος πως θα έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση και πλήθος πρόσθετων καλύψεων που θα σε βοηθήσουν να εξατομικεύσεις σε πολύ υψηλό βαθμό το συμβόλαιο σου.

 

Μπορώ να κάνω έρευνα αγοράς για να το τι με συμφέρει;

Ναι και είναι πολύ ευκολότερη από ποτέ, γιατί πλέον έχεις όλα τα διαθέσιμα συμβόλαια, του όρους και τις τιμές τους μπροστά σου και φυσικά όσο χρόνο θες εσύ για να τα μελετήσεις και να καταλήξεις εκεί που θες.

Όμως και στην περίπτωση που θες να ρωτήσεις κάτι ή έχεις κάποια απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις είτε με email, είτε τηλεφωνικώς με τον ασφαλιστικό πάροχο που σε ενδιαφέρει και να μιλήσεις για το θέμα σου.

 

Τελικά αξίζει;

Εάν θες μία ασφάλεια που κοστίζει λίγο, παρέχει πολλές καλύψεις, έρχεται στο email σου ακόμη και σε 24 ώρες, σε προστατεύει 24/7 όλο το χρόνο και φυσικά σου δίνει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία, τότε ναι.

Κάνε τη δική σου έρευνα για online ασφάλεια αυτοκινήτου και ανακάλυψε ακόμη και σήμερα το μέλλον της προσιτής ασφάλισης!


.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...