Top 10 μοντέλα 6 – 12 Iουνίου

Top 10 μοντέλα 6 – 12 Iουνίου

Χτίζει το δικό του σερί το γαλλικό premium SUV

  • -
  • -

Η πρώτη θέση της λίστας με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα για την εβδομάδα που πέρασε στη σελίδα του GOCAR, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων που αναζητήσατε, διατηρήθηκε και πάλι στα ίδια χέρια. Συγκεκριμένα, η πρωτιά ανήκει για 5η συνεχόμενη εβδομάδα στο Peugeot 2008, με το γαλλικό premium SUV να συγκεντρώνει για ακόμα μία φορά το  μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Πίσω του παρέμεινε το Hyundai Kona, διατηρώντας τη θέση του μπροστά από την μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας. Ο λόγος για το Toyota Yaris Cross, το οποίο από την 8η θέση σκαρφάλωσε στην 3η. Κάτι λογικό αν αναλογιστούμε πως πλησιάζει η μέρα λανσαρίσματος του στην ελληνική αγορά. Στην 4η θέση συναντάμε και πάλι το Hyundai Tucson, ενώ στην 5η θέση περιορίστηκε το Ford Puma, το οποίο και έχασε δύο θέσεις.

Πιο πίσω στην 6η θέση συναντάμε το Peugeot 3008, ενώ από μία θέση έχασαν τα Suzuki Vitara Hybrid και Dacia Duster μετά την άνοδο του Yaris Cross. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν για ακόμα μία εβδομάδα τα Kia Stonic και Nissan Qashqai, ενώ όπως έχουμε συνηθίσει όλα τα μοντέλα της λίστας ανήκουν στην κατηγορία των SUV!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...