Σε ποιο μοντέλο το smartphone σας ενσωματώνεται με το σύστημα πολυμέσων;

Όταν η μοντέρνα τεχνολογία συναντά την value-for-money προσέγγιση

  • -
  • -

Σήμερα, η δυνατότητα σύνδεσης του κινητού μας τηλεφώνου με το infotainment του αυτοκινήτου θεωρείτε σχεδόν αυτονόητη για κάθε νέο μοντέλο που κυκλοφορεί. Η πιο συχνή μέθοδος μάλιστα περιλαμβάνει την χρήση των Android Auto ή Apple CarPlay, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να προβάλουν την οθόνη του κινητού τους στην οθόνη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου. Το ανάποδο όμως μπορεί να γίνει; Να προβάλουμε δηλαδή την οθόνη του infotainment μέσα σε αυτή του smartphone μας; Πλέον ναι, χάρη στην πρωτοποριακή προσέγγιση της Dacia.

sandero

Η μάρκα που έγινε γνωστή χάρη στα οικονομικά μοντέλα της και την συνήθεια της να προσφέρει περισσότερα από αυτά που πληρώνει ο αγοραστής, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να μειώσει το κόστος απόκτησης, χωρίς όμως να στερεί την οθόνη για το σύστημα πολυμέσων από τους επιβάτες των νέων Sandero Streetway και Stepway. Ονομάζεται Media Control και πρόκειται ουσιαστικά για μία οριζόντια βάση για το κινητό στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, η οποία σε συνδυασμό με μία δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας, κάνει το smartphone σας μέρος του συστήματος πολυμέσων. Συνδέοντας απλά την συσκευή σας μέσω Bluetooth με το αυτοκίνητο, έχετε πρόσβαση σε παροχές όπως πλοήγηση, μουσική, τηλέφωνο, ηχοσύστημα, αλλά και πληροφορίες που αφορούν το όχημα, σαν να είχατε μια οποιαδήποτε άλλη ενσωματωμένη οθόνη infotainment.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ DACIA SANDERO STREETWAY & STEPWAY

Μάλιστα δίνεται και η δυνατότητα ενεργοποίησης διαφόρων λειτουργιών μέσω φωνητικών εντολών. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας και αφαιρέσετε την κινητή σας συσκευή, τότε η βάση μπορεί πολύ απλά να κλείσει και να κρυφτεί εντός του ταμπλό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...