GOCAR Magazine #90: H πρώτη φορά…

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine δες το βίντεο και διάβασε για την εμπειρία του Στέλιου Παππά στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia R5, δίπλα στον Πρωταθλητή του 2019 Γιώργο Κεχαγιά

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα προσφέροντας πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα ύλη! Ανάμεσα στα θέματα που μπορείτε να διαβάσετε περιλαμβάνεται η παρουσίαση της On Sale Rally Team στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Της νεοσύστατης ομάδας που θα λάβει μέρος στο Παν.Π.Χώματος και στο Ράλι Ακρόπολις με τους Γιώργο Κεχαγιά και Μάριο Τσαούσογλου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Στέλιος Παππάς είχε τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία της συνοδήγησης δίπλα στον Πρωταθλητή του 2019, την οποία και μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του GOCAR Magazine.

Κατεβάστε το νέο τεύχος, δείτε το βίντεο και διαβάστε την εμπειρία από το δεξί μπάκετ μίας καθαρόαιμης αγωνιστικής κατασκευής! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...