Ποιο SUV; Ford Puma ή Toyota Yaris Cross;

Νεανικά, διαθέσιμα σε υβριδικές εκδόσεις και με εκδρομική διάθεση! Ποιο είναι η επιλογή σου;

  • -
  • -

Η τεράστια ζήτηση για SUV πόλης έχει φέρει μεγάλο ανταγωνισμό στην κατηγορία και ο μεγάλος νικητής στο τέλος της ημέρας είναι ο υποψήφιος αγοραστής, ο οποίος πλέον έχει πολλές αξιόλογες επιλογές. Μια πολύ δυνατή νέα προσθήκη στα B-SUV είναι το Yaris Cross.

Με το σήμα της Toyota στη μάσκα θέτει υποψηφιότητα απευθείας για την κορυφή, για να φτάσει σε αυτή όμως θα πρέπει να αναμετρηθεί με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ένας τέτοιος είναι το Ford Puma. Το μικρό SUV της Ford έχει κλέψει καρδιές με το σχεδιασμό του, την πρακτικότητα που προσφέρει και τους σύγχρονους κινητήρες.

Το φθηνότερο των δύο είναι το Toyota Yaris Cross με τιμές από 17.300€. Το Ford Puma ξεκινάει αρκετά πιο ψηλά, στις 21.252€, σε αυτά τα χρήματα όμως αγοράζεις την έκδοση ST-Line με πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και σπορ εμφάνιση. Το επίπεδο ισχύος είναι παρόμοιο, στους 125 ίππους, από έναν τούρμπο 1.000άρη για το Ford και από έναν ατμοσφαιρικό 1.500άρη για το Toyota.

Ανεβαίνοντας λίγο πιο ψηλά, στη σφαίρα των σχεδόν 24.000€, βρίσκουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Το μεν Ford Puma προτείνει τον 1.0 EcoBoost με 125 ίππους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στην πλούσια έκδοση ST-Line, το δε Toyota Yaris Cross αντιπροτείνει υβριδικό σύστημα κίνησης με βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων, 116 ίππους συνολικής απόδοσης και αυτόματο κιβώτιο CVT.

Ο τιμοκατάλογος γράφει 23.951€ στην περίπτωση του πρώτου και 23.700€ για το δεύτερο, στην έκδοση Style Bi-Tone που περιλαμβάνει και αμάξωμα με διχρωμία (-500€ χωρίς αυτή).

Εσύ τι τύπος SUV είσαι; Ford Puma ή Toyota Yaris Cross; Ψήφισε αυτό που προτιμάς στο poll που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ford Puma


Toyota Yaris Cross 



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...