Ημίγυμνη γυναίκα έκλεψε μια Cadillac και πυροδότησε μια ξέφρενη καταδίωξη

Μια αρκετά διαφορετική καταδίωξη σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με μια γυναίκα να έχει κλέψει ένα αυτοκίνητο φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

  • -
  • -

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι καταδιώξεις αποτελούν σχεδόν μέρος της καθημερινότητας των αστυνομικών. Ωστόσο ακόμη και εκεί, τηρούνται κάποιοι βασικοί… κανόνες και εκείνοι που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις αρχές, φροντίζουν τουλάχιστον να είναι ντυμένοι.

Αυτό δεν ισχύει και για την 24χρονη Rachael Stefancich, που αγνόησε εντελώς τον αστυνομικό που της υπέδειξε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για έλεγχο. Κάπου εκεί ξεκινάει μια καταδίωξη με ταχύτητες που έφτασαν τα 160 χλμ./ώρα και κατά τη διάρκεια αυτής, διαπιστώθηκε ότι η λευκή Cadillac που οδηγούσε η 24χρονη, ήταν κλεμμένη.

Μετά από αρκετά χιλιόμετρα κυνηγητού κατάφεραν να τη σταματήσουν, όπου και είδαν ότι οδηγούσε… ημίγυμνη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αστυνομικών φορούσε τα απολύτως απαραίτητα και ήταν σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να εξηγήσει τι συμβαίνει στα όργανα της τάξης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...