Γιατί είναι δύσκολο να νοθευτεί το φυσικό αέριο;

Το άκρως οικονομικό καύσιμο εκτός από φιλικό για την τσέπη, αποδεικνύεται και εξαιρετικά αξιόπιστο

  • -
  • -

Μέρα με την μέρα οι διαθέσιμες πηγές ενέργειας για την κίνηση ενός οχήματος διευρύνουν την γκάμα τους όλο και περισσότερο. Βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο, ρεύμα και η λίστα δεν έχει τέλος. Το καθένα με τα δικά του οφέλη και μειονεκτήματα, αλλά εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με το φυσικό αέριο και πιο συγκεκριμένα με το θέμα της νοθείας. Πως τα πάει αυτό το εναλλακτικό καύσιμο με την παρούσα μάστιγα που υπάρχει στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και χρόνια;

Όπως φαίνεται αντιστέκεται σθεναρά και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Βλέπετε καθώς το καύσιμο παραλαμβάνεται απευθείας από το δίκτυο, συμπιέζεται σε κλειστό κύκλωμα χωρίς δυνατότητα παρέμβασης, με την κατάληξη της πορείας του να είναι απευθείας στο στόμιο του οχήματος σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ

Αν και το φυσικό αέριο μετριέται σε μονάδα μάζας και πωλείται σε κιλά, η μέθοδος είναι ακριβέστατη και ανεξάρτητη από την πίεση στην οποία βρίσκεται το αέριο. Έτσι για κάθε κιλό φυσικού αερίου που βάζετε στο αυτοκίνητο σας, αυτό ισοδυναμεί ενεργειακά με 1,5 λίτρα βενζίνης, 1,3 λίτρα πετρέλαιο και 2,0 λίτρα υγραερίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...