Η Fiat γιορτάζει την 50η επέτειο του θρυλικού δίσκου “What’s Going On” του Marvin Gaye [Video]

Ένα πρωτοποριακό έργο για το περιβάλλον, την αλληλεγγύη και την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον έρχεται να συνδέσει τις αξίες του με αυτές του νέου ηλεκτρικού 500

  • -
  • -

Με ένα video γεμάτο συναισθήματα και δυνατές εικόνες, η Fiat γιορτάζει την 50η επέτειο από την παρουσίαση του “What’s Going On”, του θρυλικού δίσκου του Marvin Gaye. Με βάση τη μουσική και τους στίχους της επιτυχίας “Mercy Mercy Me (The Ecology)”, ενός από τα πρώτα τραγούδια στην ιστορία που αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή, το video της Fiat, εστιάζει με τη σειρά του στη μόλυνση του πλανήτη και τις επιπτώσεις για τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους.

Έχοντας αναγνωριστεί από το περιοδικό Rolling Stone ως ένας από τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών, πέρα από τη μουσική του αξία, ξεχωρίζει και για την εστίαση σε σημαντικά κοινωνικά θέματα, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η ισότητα και η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτά τα θέματα παραμένουν περισσότερο από ποτέ επίκαιρα και σήμερα και αντανακλούν τις αξίες που ενέπνευσαν τη δημιουργία του νέου ηλεκτρικού 500, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Fiat.

Το νέο 500 φέρνει ένα νέο μήνυμα αλλαγής με εστίαση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Η Fiat θέλει να θυμίσει στον κόσμο πως η ηλεκτροκίνηση –με πρεσβευτή της το νέο 500- μπορεί να αποτελέσει την έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον και να βοηθήσει στην προστασία του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

Δείτε το επετειακό video :

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...