Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έβγαλε το φίδι από… το αυτοκίνητο! (video)

Σε μια διαφορετική εμφάνιση από αυτές που έχουμε συνηθίσει, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφερε εις πέρας την απομάκρυνση ενός φιδιού από το μηχανοστάσιο ενός αυτοκινήτου στο σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού.

  • -
  • -

Πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας ότι ένα φίδι, έχει… εγκατασταθεί στο αυτοκίνητό του. Ο οδηγός είχε πάει για καφέ στη Λούτσα Αττικής και στη συνέχεια, μετέβη στο σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού προκειμένου να αναχωρήσει μέλος της παρέας του για την επαρχία. Εκεί διαπίστωσε την ύπαρξη του ερπετού στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου και προφανώς, δεν δοκίμασε να το απομακρύνει μόνος του, για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για να βοηθήσει, ωστόσο το φίδι κρύφτηκε στο μηχανοστάσιο του Ford Focus τρίτης γενιάς στο οποίο βρήκε καταφύγιο. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και πιο συγκεκριμένα, ο ανθυπαστυνόμος κ. Ριζόπουλος, βραβευμένος φιλόζωος. Χρησιμοποιώντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό απομάκρυνε το φίδι από το μικρομεσαίο Ford και το παρέδωσαν στην ΑΝΙΜΑ.

Προφανώς το φίδι τρύπωσε στο αυτοκίνητο όσο ο οδηγός και η παρέα του έπιναν καφέ στη Λούτσα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα παρατράγουδο από τη βόλτα που έκανε, ούτε ζημιά στο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...