Πλήρωσε για να του σκουριάσουν το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender

Ο περισσότερος κόσμος θα πάθει ανακοπή αν δει σκουριασμένο το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του, υπάρχει όμως κάποιος που πλήρωσε για να το κάνει.

  • -
  • -

Η σκουριά τελικά, προσδίδει στιλ; Έτσι λέει ο νέος αγοραστής ενός Land Rover Defender, που αποφάσισε να επισκεφθεί μια εταιρεία στο Βέλγιο προκειμένου να «σκουριάσει» μερικά μέρη του αυτοκινήτου του. Ο σκελετός του Defender δεν πρόκειται ποτέ να εμφανίσει σκουριά λόγω του ότι είναι αλουμινένιος, όμως διάφορα μέρη στο αμάξωμα με το χαρακτηριστικό χρώμα της οξείδωσης, δίνει ένα διαφορετικό στιλ.

Διακοσμητικά και αεραγωγοί πέρασαν μέσα από μια ειδική επεξεργασία που στην ουσία, επιταχύνει το φαινόμενο της φθοράς τους και προκαλεί ελεγχόμενο σκούριασμα που δεν επιδεινώνεται με τον καιρό και μένει έτσι για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία το υλικό σφραγίζεται στο τέλος της επεξεργασίας και δεν οξειδώνεται άλλο.

Τα σκουριασμένα μέρη δεν ήταν οι μοναδικές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη στο Land Rover Defender του. Τοποθέτησε τεράστιες ζάντες 22 ιντσών, μαζί με ένα εντελώς νέο εσωτερικό με επενδύσεις στα καθίσματα, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα, το υποβραχιόνιο, τα πάνελ των θυρών και το τιμόνι.

Ανεξάρτητα με το αν κάποιοι το θεωρούν υπερβολή ή όχι, ένα είναι το σίγουρο για το συγκεκριμένο Land Rover Defender: ότι είναι μοναδικό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο που κυκλοφορεί στους δρόμους! Η εταιρεία που ανέλαβε τη μεταμόρφωσή του έχει παρουσιάσει πολλά ιδιαίτερα concepts στο παρελθόν, όπως ένα Tesla Model S σε Shooting Brake έκδοση και μια Rolls Royce Wraith, επίσης σε Shooting Brake εκδοχή… Οι φωτογραφίες των τελευταίων ακολουθούν. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...