Νέο site για τα Επαγγελματικά Volkswagen

  • -
  • -

Η Kosmocar Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα προχώρησε στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της μάρκας με νέα δομή και μορφή παρουσίασης του περιεχομένου της. Στη νέα ιστοσελίδα www.vwcv.gr, η οποία έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Εργοστασίου, θα μπορεί ο κάθε υφιστάμενος ή δυνητικός πελάτης να ενημερώνεται για τα μοντέλα και τις εκδόσεις τους, για τον εξοπλισμό και τις καταναλώσεις τους καθώς επίσης και τον τρέχοντα ενδεικτικό τιμοκατάλογο.

Επιπλέον, θα μπορεί να παίρνει διάφορες πληροφορίες όπως π.χ. για τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, τις υπηρεσίες After Sales, την ιστορία της μάρκας και να έρχεται απ’ ευθείας σε επαφή με τους εκπροσώπους της για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.

Με τη νέα ιστοσελίδα www.vwcv.gr η Kosmocar Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα επιχειρεί να ενδυναμώσει την παρουσίαση της στο συνεχώς και ραγδαία εξελισσόμενο χώρο του Διαδικτύου, παρέχοντας μία σύγχρονη και φιλική πλατφόρμα επικοινωνίας και πληροφόρησης στους πελάτες της (μελλοντικούς και νυν), η οποία θα λειτουργεί υποστηρικτικά τόσο στις φάσεις της διαδικασίας πώλησης όσο και για ένα εύρος υπηρεσιών και προϊόντων After Sales.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...