Video Δοκιμή: Opel Mokka 1.2 130ps AT8

Εκφραστής της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel, με τη νεότερη γενιά του γερμανικού SUV να έχει δεχτεί ένα ολοκληρωτικό makeover!

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Opel Mokka 1.2 130ps AT8

Μια ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως η νεότερη γενιά του Opel Mokka είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αναβαθμισμένη εκδοχή της προηγούμενης. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πραγματοποίησε ένα πραγματικό άλμα με την αποκάλυψη της 2ης γενιάς του B-SUV. Το Mokka άλλαξε ολοκληρωτικά, ενώ σχεδιαστικά αποτελεί την πιο τολμηρή προσπάθεια της Opel τα τελευταία χρόνια. Mε πηγή έμπνευσης το διαχρονικό και κλασσικό Manta, είναι ο κύριος εκφραστής της σχεδιαστικής τάσης και φιλοσοφίας που θα διέπει τη γερμανική εταιρεία από εδώ και στο εξής.



Το Mokka διατίθεται με πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων, περιλαμβάνοντας ακόμα και η ηλεκτρική έκδοση. Εμείς, όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ οδηγήσαμε την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα απόδοσης 130 ίππων, που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 24.350 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...