Volkswagen Polo GTI: Πλησιάζει η επίσημη αποκάλυψη!

Λίγο μετά την παρουσίαση του νέου Volkswagen Polo, η γερμανική εταιρεία μας προϊδεάζει για την κορυφαία εκδοχή με τον κωδικό GTI

  • -
  • -

Με την παρουσίαση του νέου Polo, η Volkswagen είχε επιβεβαιώσει πως θα ακολουθήσει και μία ισχυρή εκδοχή του γερμανικού σούπερμινι, η οποία θα συνοδεύεται από τον κωδικό GTI. Όπως στην περίπτωση της απλής έκδοσης, έτσι και με το GTI η Volkswagen φροντίζει να μας προϊδεάσει για την εικόνα του hot hatch, δημοσιεύοντας ένα σκίτσο του νέου μοντέλου. Επιβεβαιώνοντας μάλιστα, πως η επίσημη αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

MAΘΕΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN POLO

Αν και πρόκειται για σκίτσο, εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει τα συγγενικά στοιχεία με την έκδοση GTI του Golf. Όπως η εμπρός κυψελοειδής μάσκα και η κόκκινη γραμμή στα φωτιστικά σώματα. Παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η κινητήρια μονάδα, αλλά σίγουρα η κίνηση θα μεταφέρεται στο δρόμο μέσω των εμπρός τροχών. Πάντως, οι Γερμανοί αναφέρουν ότι θα διαθέτει έντονα δυναμικά χαρακτηριστικά, σπορ σχεδίαση και πως θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας, χωρίς συμβιβασμούς στην καθημερινή μετακίνηση. Σε κάθε περίπτωση, με μοντέλα όπως το Ford Fiesta ST και το νέο Hyundai i20 N, ο ανταγωνισμός στην κατηγορία γίνεται ακόμα πιο έντονος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...