O Andre Villas-Boas θα κάνει ντεμπούτο στο WRC! (video)

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Marseille, Andre Villas-Boas, θα λάβει μέρος στο Ράλι Πορτογαλίας οδηγώντας ένα Citroen C3 R5

  • -
  • -

O Πορτογάλος προπονητής Andre Villas-Boas, δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Villas-Boas, που πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Marseille και παλιότερα είχε βρεθεί σε αυτούς των Chelsea και Tottenham, είχε λάβει μέρος το 2018 στο Ράλι Ντακάρ! Βέβαια, η εμπειρία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού είχε εγκαταλείψει μετά από έξοδο με το Toyota Hilux που συμμετείχε… Αποκομίζοντας μάλιστα και έναν ελαφρύ τραυματισμό στην πλάτη.



Αυτή τη φορά, ο Πορτογάλος επέλεξε να αγωνιστεί σε μία διαφορετική μορφή αγώνων και συγκεκριμένα στο WRC. Ο Villas-Boas θα ξεκινήσει στο Ράλι Πορτογαλίας στις 20-23 Μαΐου, οδηγώντας ένα Citroen C3 R5! Μάλιστα, για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για την παρθενική του εμφάνιση στο WRC, έλαβε μέρος στο Rali Vieira Dominho με το ίδιο αυτοκίνητο, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 10η θέση της γενικής. Η καλύτερη του επίδοση ήταν ένας 6ος χρόνος σε μία ειδική διαδρομή, αφήνοντας πάντως θετικές εντυπώσεις. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Πορτογάλο προπονητή εν δράσει!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...