CARGE: Μην ψάχνεις σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο. Είναι στο κινητό σου!

Γνώρισε την εφαρμογή της ελληνικής start-up που κέρδισε το βραβείο Gold στα Mobility Awards 2021 και που προκρίθηκε στις 15 καλύτερες νεοφυείς επιχειρήσεις της Ευρώπης

  • -
  • -

Είσαι λάτρης της καινοτομίας. Υιοθετείς κάθε νέα τεχνολογία που κάνει τη ζωή σου καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Έχεις επιλέξει το αυτοκίνητό σου να είναι αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in hybrid, εκμεταλλευόμενος τα κίνητρα του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Όχι μόνο επειδή είναι το μέλλον ή/και επιθυμείς να απολαμβάνεις οικονομία στις μετακινήσεις σου, αλλά και διότι σε συναρπάζουν οι επιδόσεις και η αίσθηση που προσφέρει στην οδήγηση, ενώ παράλληλα προστατεύεις το περιβάλλον.

Η επιλογή ενός οχήματος που φορτίζει, ωστόσο, συνοδεύεται από έναν σοβαρό προβληματισμό. Που το φορτίζεις; Είσαι για παράδειγμα μακριά από το σπίτι ή το γραφείο σου και πρέπει να κάνεις κάποια έκτακτη μετακίνηση, αλλά αγχώνεσαι για την αυτονομία της μπαταρίας. Αυτόματα σκέφτεσαι πως πρέπει να ψάξεις απεγνωσμένα έναν κοντινό ταχυφορτιστή. Μην ψάχνεις άλλο. Βρίσκεται στο κινητό σου!

Η εφαρμογή της Carge, σου δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζοντας για σένα ασυναγώνιστες τιμές. Δεν χρειάζεται να αναζητήσεις συγκεκριμένο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ή δίκτυο φόρτισης. Μέσα από το Carge app βρίσκεις το σταθμό φόρτισης που σε εξυπηρετεί, κάνεις κράτηση, καθοδηγείσαι στο σημείο εύκολα, φορτίζεις το αυτοκίνητό σου βλέποντας στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, πληρώνεις και φεύγεις. Όλα από το κινητό σου, εύκολα, γρήγορα, χωρίς άγχος.

Χρησιμοποιείς φυσικά όποια μέθοδο πληρωμής επιθυμείς, ενώ μπορείς να συλλέξεις όλα τα δεδομένα τιμολόγησης και να συγκρίνεις τιμές από κάθε πάροχο, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή ψιλά γράμματα. Έτσι, βγαίνεις κερδισμένος διαλέγοντας τις χαμηλότερες τιμές, φορτίζοντας π.χ. σε διαφορετικές ώρες όταν υπάρχει εξισορρόπηση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να μπεις τώρα στο carge.app και να κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου. Στη συνέχεια, σύνδεσε το όχημά σου πανεύκολα και εξασφάλισε πρόσβαση σε δεκάδες λειτουργίες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

 

Carge: η ‘Gold’ ελληνική εφαρμογή για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

Μπορεί η εφαρμογή της Carge να έχει μόλις λίγους μήνες ζωής, έχει ωστόσο κερδίσει σημαντικές διακρίσεις. Το βραβείο GOLD στην κατηγορία EV Charging των Mobility Awards 2021, αποτελεί την πρώτη επίσημη αναγνώριση ύστερα από 1 χρόνο προσπάθειας και ανάπτυξης της εφαρμογής. Επιπλέον, η Carge πρόσφατα προκρίθηκε στις 15 καλύτερες νεοφυείς επιχειρήσεις της Ευρώπης για το 2021.

Η Carge είναι μια ελληνική start-up εταιρία που όμως η δραστηριότητά της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας. Η εφαρμογή της είναι ήδη διαθέσιμη σε τέσσερις γλώσσες και την έχουν εγκαταστήσει περισσότεροι από 4.800 χρήστες στο smartphone τους (iOS & Android), σε χρονικό διάστημα μόλις 2 μηνών! Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκτασή της πανευρωπαϊκά. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει ήδη συνδεθεί με περισσότερους από 34.000 δημοσίως προσβάσιμους φορτιστές, σε 9 χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Στην Ελλάδα, στόχος για το 2021 είναι να συνδεθεί με το 100% των ελληνικών δικτύων φόρτισης. Μάλιστα, σύντομα θα ανακοινωθούν στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες του χώρου και αποκλειστικά προνόμια για τους χρήστες της εφαρμογής. 

Η Ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον. Και το μέλλον της φόρτισης βρίσκεται στο κινητό σου. Με την εφαρμογή της Carge. Μη χάνεις χρόνο. Κατέβασέ την τώρα. 



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...