Σάρωσε το Μάρτιο στην Ελλάδα το Tesla Model 3

Με πάνω από 5 φορές περισσότερες ταξινομήσεις από τον δεύτερο της κατηγορίας των plug-in και αμιγώς ηλεκτρικών

  • -
  • -

Ήρθε και ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό από τον πρώτο κιόλας μήνα στην ελληνική αγορά! Το αμιγώς ηλεκτρικό Tesla Model 3, με 164 ταξινομήσεις μέσα στον Μάρτιο, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας των plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, ακόμη και αν πριν από αυτή την περίοδο είχε σημειώσει μόλις 4 ταξινομήσεις, μιας και ο πρώτος μήνας της άνοιξης ήταν και ο πρώτος πλήρης μήνας διαθεσιμότητας του μοντέλου στην χώρα μας.

Poliseis-Model-3-1


Μέσα σε 30 μέρες κατάφερε να κάνει διαφορά 45 ταξινομήσεων από το δεύτερο της κατηγορίας, Volvo XC40 PHEV, το οποίο να σημειωθεί πως χρειάστηκε από αρχές Ιανουαρίου για να φτάσει αυτόν τον αριθμό. Αν μείνουμε μόνο στον μήνα Μάρτιο, το Tesla έκανε πάνω από 5 φορές, περισσότερες πωλήσεις από το δεύτερο, Volvo. Μάλιστα για να βρούμε το επόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της κατάταξης πρέπει να κατέβουμε μέχρι την 8η θέση, όπου βρίσκεται το ηλεκτρικό Peugeot 208, με 10 μόλις ταξινομήσεις τον μήνα Μάρτιο και 42 από την αρχή του έτους.

Poliseis-Model-3-2

Η δυναμική του Model 3 είναι ξεκάθαρη στην χώρα μας και αυτό φαίνεται καθώς εκτός της κατηγορίας των επαναφορτιζόμενων οχημάτων που μόλις αναφέραμε, το αμερικανικό μοντέλο ήρθε στην πρώτη θέση και της κατηγορίας D που περιλαμβάνει οχήματα με διάφορα είδη καυσίμου, ξεπερνώντας εμπορικά επιτυχημένα μοντέλα, όπως το Skoda Octavia που βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Για άλλη μια φορά, το Tesla κατάφερε να σημειώσει περισσότερες πωλήσεις σε ένα μήνα απ’ όσες έκαναν τα άλλα αυτοκίνητα σε ένα τρίμηνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ VIDEO-ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ TESLA MODEL 3

Εσείς τι πιστεύετε; Θα συνεχίσει το «χρυσό αυγό» του Elon Musk την επιτυχημένη του πορεία με τον ίδιο ρυθμό στην χώρα μας;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...