Το Cupra Formentor κερδίζει το βραβείο Red Dot Product Desing 2021

To crossover SUV κέρδισε το βραβείο μετά από αξιολόγηση 50μελούς Διεθνούς Επιτροπής για την σχεδιαστική του αρτιότητα

  • -
  • -

Το Cupra Formentor συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design 2021. Θυμίζουμε πως το crossover SUV τερμάτισε στο βάθρο του Car of the Year Award, μία μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι η μάρκα μετρά μόλις τρία χρόνια στην αγορά. Το βραβείο Red Dot είναι ένα ακόμη δείγμα ότι η ισπανική εταιρεία και πιο συγκεκριμένα το Formentor, προσφέρουν μία ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία. Αποτελεί επίσης τεράστια αναγνώριση για ολόκληρη την Cupra Tribe και την σχεδιαστική ομάδα.

Το βραβείο Red Dot Product Design απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, από άποψη αισθητικής, λειτουργικότητας, καινοτομίας και εξαιρετικής ποιότητας σχεδίασης. Η ικανότητα του μοντέλου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, της τεχνικής καινοτομίας, της ασφάλειας, της προσιτής τιμής και του εξηλεκτρισμού, σημαίνει ότι είναι ένα όχημα που αποδίδει σε πληθώρα επιπέδων.

Η ενίσχυση της πλατφόρμας MQB EVO, σε συνδυασμό με το στυλ του αμαξώματος crossover SUV, προσφέρουν τόσο το sportiness και το δυναμισμό ενός hatchback, αλλά και την πρακτικότητα, την άνεση και την ευρυχωρία ενός SUV.

Η κριτική επιτροπή του Red Dot αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες που εξετάζουν και αξιολογούν κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η διαδικασία αξιολόγησης του βραβείου βασίζεται σε μια ποικιλία κριτηρίων που συμπληρώνουν ένα πλαίσιο προσανατολισμού, το οποίο αξιολογείται από κάθε κριτή σύμφωνα με την εμπειρία του. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν θέματα όπως: βαθμός καινοτομίας, λειτουργικότητα, εργονομία, συμβολικό και συναισθηματικό περιεχόμενο και οικολογική συμβατότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...