Βραβείο Red Dot στο Skoda Enyaq iV για το design του

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση του

  • -
  • -

Το Skoda Enyaq iV κατέκτησε το διάσημο βραβείο Red Dot Award για το design του, εντυπωσιάζοντας τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda, ενθουσίασε με την εκφραστική και δυναμική του σχεδίαση. Και συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της Skoda στα Red Dot Awards, με τη τσέχικη εταιρεία να έχει ήδη κατακτήσει 16 συνολικά, ενώ μόλις πέρσι είχε βραβευτεί με Red Dot για τη συνολική επικοινωνία των προϊόντων της.

Η τολμηρή φιλοσοφία σχεδιασμού του Enyaq iV εκφράζεται με ισορροπημένες αναλογίες και γλυπτές γραμμές, με αποκορύφωμα τη χαρακτηριστική του μάσκα. Η Skoda προσφέρει επίσης το προαιρετικό Crystal Face, που αποτελείται από 131 στοιχεία LED που φωτίζουν τη μάσκα του ψυγείου, δημιουργώντας μία ξεχωριστή μπροστινή όψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ SKODA ENYAQ iV ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΗ κριτική επιτροπή των Red Dot Awards αποτελείται από 50 ειδικούς στο design, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και την ελεύθερη αγορά. Ο θεσμός είναι ένας από τους πιο γνωστούς διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο και τα βραβεία του αποτελούν εγγύηση προϊόντων υψηλής ποιότητας Στην εφετινή, 66η χρονιά των Red Dot Awards, εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν σχεδόν 7.800 προϊόντα που υποβλήθηκαν από περίπου 60 χώρες. Πολύ ψηλά στη λίστα κριτηρίων της επιτροπής βρίσκονται η καινοτομία, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η ανθεκτικότητα και η αειφορία.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...