Video Δοκιμή: Tesla Model 3

Το Model 3 είναι ένα αυτοκίνητο από το μέλλον που χαίρεσαι να οδηγείς με τον παραδοσιακό τρόπο

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Tesla Model 3

Δεν είναι υπερβολή πως η Tesla έχει καταφέρει και ηγείται σήμερα στην ηλεκτροκίνηση, αποτελώντας πρωτοπόρο στην εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας στα αυτοκίνητα. Εμείς οδηγήσαμε και δοκιμάσαμε επί ελληνικού εδάφους το Model 3, το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας. Πρόκειται για μία μεσαία οικογενειακή μπερλίνα με σπορ διάθεση, και μάλιστα αυτή που είχαμε στη διάθεση μας είναι η έκδοση Long Range. H μεσαία από τις τρεις διαθέσιμες. Με δύο ηλεκτροκινητήρες, σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, απόδοση 450 ίππων και το σημαντικότερο: Με μέγιστη αυτονομία 580 km!

 

Στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το Tesla Model 3, αλλά και να δείτε τις εντυπώσεις μας σε επίπεδο άνεσης, τεχνολογίας, επιδόσεων, αυτονομίας, αλλά και φυσικά οδικής συμπεριφοράς…

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 41.990 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...