Spring Check up: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για τα Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Ο όμιλος Stellantis φροντίζει για ασφαλέστερες και πιο άνετες διαδρομές

  • -
  • -

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Όπως πάντα, στόχος είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από πιστοποιημένους μηχανικούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους. Με την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου, ο έλεγχος όλων των βασικών συστημάτων του αυτοκινήτου είναι κρίσιμης σημασίας, ενώ είναι ακόμα πιο επιβεβλημένος τη φετινή περίοδο, όπου λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων συστήματα όπως η μπαταρία και το σύστημα κλιματισμού απαιτούν ακόμα περισσότερη προσοχή.

Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο έλεγχος προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 12 Απριλίου, έως και τις 11 Ιουνίου.

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2021, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το συγκεκριμένο φίλτρο αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο D-Fence προσφέρει απολύμανση της καμπίνας των επιβατών μέσω ενός καθαρισμού 3 σταδίων. Στο πρώτο στάδιο, το φίλτρο καμπίνας Prime κάνει όσα προαναφέραμε. Στο δεύτερο στάδιο, ένας ειδικός καθαριστής με φίλτρο HEPA (high-efficiency particulate air) φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την ατμόσφαιρα από τα τοξικά αέρια της εξάτμισης και τον καπνό του τσιγάρου αλλά και εξουδετερώνοντας τα αερομεταφερόμενα βακτήρια σε ποσοστό 98%. Το τρίτο και τελικό στάδιο καθαρισμού που προσφέρει το D-Fence, πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε ποσοστό 99% τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κτλ. Το πακέτο D-Fence είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του Εξουσιοδοτημένων σημείων εξυπηρέτησης των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...