Ο ντράμερ των Pink Floyd και ο τραγουδιστής των AC/DC σε μια μοναδική βόλτα με μια Ferrari GTO 250

Όταν η Rock σκηνή συναντά την αγάπη για την αυτοκίνηση

  • -
  • -

Είναι συχνό το φαινόμενο θρύλοι της μουσικής να αγαπούν τα γρήγορα και τα κλασικά αυτοκίνητα. Δύο από αυτούς είναι ο ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason, και ο τραγουδιστής των AC/DC, Brian Johnson. Ο δεύτερος μάλιστα έχει τη δική του εκπομπή «Life On The Road». Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να επισκεφθεί το γκαράζ του Mason και να δει από κοντά τη συλλογή αυτοκινήτων του. Από την οποία επέλεξαν την Ferrari 250 GTO του 1962 για μια βόλτα. Σημειωτέο πως η 250 GTO έχει πρωταγωνιστήσει σε historical races όπως το Goodwood.

H λογική του Mason για αυτή την GTO είναι ότι δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με προσανατολισμό μόνο για την πίστα. Του αρέσει να κάνει μεγάλες εκδρομές με αυτό. Απόδειξη των όσων υποστηρίζει είναι ότι πήγε και τις δύο κόρες του στον γάμο τους με την 250, καθώς και πως επισκέφθηκε στην Ευρώπη την πίστα Nurburgring.

Η συγκεκριμένη GTO έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και για την ύπαρξη των Pink Floyd. Το 1987, όταν ο Roger Waters, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, έφυγε από την μπάντα, οι Pink Floyd αποφάσισαν να κάνουν περιοδεία με το 13 άλμπουμ τους, “A Momentary Lapse of Reason”. Σε αυτό το κομβικό σημείο, ο Mason έβαλε σαν εγγύηση για την χρηματοδότηση της περιοδείας την Ferrari, ρίσκο που τελικά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Τι να πει κανείς και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του Mason, ο οποίος εκτρέφει αληθινή αγάπη για τους αγώνες; Στην συλλογή του αυτή υπάρχουν μερικές Aston Martin, McLaren, καθώς και η αγωνιστική cafe racer Bentley του πατέρα του. Μάλιστα, για εκείνη αναφέρει ότι ήταν το έναυσμα της αγάπης του για τους αγώνες, αφού από παιδί θυμάται που πήγαιναν μαζί στη Silverstone.

Απολαύστε τους Nick Mason και Brian Johnson στη βόλτα τους με την Ferrari 250 GTO, στο παρακάτω video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...