Πόσα ηλεκτρικά e-Power της Nissan έχουν πωληθεί στην Ιαπωνία;

Το υβριδικό σύστημα e-Power της Nissan κάνει… θραύση στην Ιαπωνία!

  • -
  • -
Πόσα ηλεκτρικά e-Power της Nissan έχουν πωληθεί στην Ιαπωνία;
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το e- Power της Nissan διαφέρει από τα τυπικά υβριδικά συστήματα, καθώς απλοποιεί τη λειτουργία του κινητήριου συνόλου, με τον ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης να παρέχει αποκλειστικά ισχύ στους τροχούς. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα, επαναφορτίζεται από έναν εξαιρετικά αποδοτικό, ενσωματωμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί ως γεννήτρια ισχύος.Το e- Power έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία με το compact μοντέλο του Note τον Νοέμβριο του 2016. Έκτοτε, το Note e- Power έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού. Το Note κέρδισε τον τίτλο του αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιαπωνία το 2018.

Τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε μια έκδοση e- Power του δημοφιλούς minivan Serena, την οποία ακολούθησε το ολοκαίνουργιο Kicks SUV e- Power τον Ιούνιο του 2020. Το Kicks e- Power κυκλοφόρησε επίσης σε ορισμένες ασιατικές αγορές, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα της τεχνολογίας του e – Power.Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το ολοκαίνουργιο Note κυκλοφόρησε αποκλειστικά με το εξελιγμένο σύστημα δεύτερης γενιάς του e- Power. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai έκανε το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά με την έκδοση  e- Power να ακολουθεί την υβριδική,  σηματοδοτώντας την πρώτη εμπορική διάθεση του e- Power στην Γηραιά Ήπειρο. Και πλέον, η Nissan ανακοίνωσε ότι οι αθροιστικές πωλήσεις οχημάτων με τον ηλεκτροκινητήρα e- Power, ξεπέρασαν τις 500.000 στα τέλη Μαρτίου μόνο στην Ιαπωνία!Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιαπωνική εταιεία έχει θέσει ως στόχο να επιτύχει την ουδετερότητα του άνθρακα στις δραστηριότητές της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το 2050. Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, στις αρχές της δεκαετίας του 2030, κάθε νέο όχημα Nissan που θα διατίθεται στις βασικές αγορές θα είναι εξηλεκτρισμένο.

Παράλληλα με τα ηλεκτρικά της οχήματα, η Nissan έχει τοποθετήσει το e- Power ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής εξηλεκτρισμού των μοντέλων της και θα συνεχίσει να επεκτείνει την γκάμα της, για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...