KIA EV6: Τώρα μπορείς κι εσύ να οδηγήσεις και να κάνεις ασύλληπτους χρόνους!

Η ευκαιρία σου να οδηγήσεις την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia πριν καν κυκλοφορήσει

  • -
  • -

Η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia μόλις παρουσιάστηκε και ήδη έχει τραβήξει όλο το ενδιαφέρον πάνω της, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση, την top-of-the-line τεχνολογία και τις αποστομωτικές επιδόσεις, που όπως φαίνεται την κατατάσσουν ανάμεσα στην κατηγορία των supercars. Έτσι, όπως ήταν επόμενο, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πως θα είναι η εμπειρία πίσω από το τιμόνι ενός τόσο ξεχωριστού Kia. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, η κορεατική εταιρεία έχει ήδη προνοήσει και έχει μία προσωρινή λύση για τους ανυπόμονους θαυμαστές.

Ακούει στο όνομα Kia VR Driving Center και πρόκειται για την απόλυτη διαδραστική εμπειρία παρέα με το Kia EV6 σε GT ή GT line μορφή. Μέσω της συγκεκριμένης σελίδας μπορείς να περιηγηθείς στο εσωτερικό του νέου μοντέλου, να μάθεις για τον τρόπο κατασκευής του κτλ. και όλα αυτά ενώ περιμένεις να φορτίσει στον ταχυ-φορτιστή των 800V πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο οποίο σε περιμένουν νέες εκπλήξεις.

Αν πάλι θέλεις να νιώσεις τι μπορούν να κάνουν οι 585 ίπποι του EV6 GT τότε πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο και ολοκλήρωσε την διαδρομή που θα σου δοθεί driftαροντας σε κάθε στροφή. Στην συνέχεια, η Kia σου δίνει μία πρώτη γεύση του τι σημαίνει 0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Μην χάνεις άλλο χρόνο μπες κι εσύ εδώ και ζήσε μία πρώτη εμπειρία με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...