Αυτό είναι το ανανεωμένο για το 2021 Honda SH350i

Διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά. Δες την τιμή του

  • -
  • -

Πάνω από ένα εκατομμύριο SH σκούτερ έχουν πουληθεί στην Ευρώπη τα τελευταία 36 χρόνια, χαρίζοντας στα αρχικά SH κύρος, υπό τη σκέπη της διάσημης ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας Honda. Το SH300i με συμπαγή, step-through επίπεδη σχεδίαση πατώματος και εμπρός/πίσω τροχούς 16 ιντσών διέθετε όλα τα χαρακτηριστικά SH και κάτι επιπλέον – έναν ισχυρό κινητήρα με μέγιστη απόκριση για χρήση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο. Για το 2021, το μοντέλο ανανεώνεται, αποκτά μεγαλύτερο κυβισμό, και κατά συνέπεια αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή αλλά και πιο εκλεπτυσμένο στυλ, εδραιώνοντας τη θέση του στην αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ KYMCO PEOPLE S 125i ABS

Τα επιπλέον 50 κυβικά εκατοστά αυξάνουν την ισχύ κατά 16%, στα 21.5kW (29,2PS), και ο νέος κινητήρας eSP+ του SH350i είναι αισθητά ισχυρότερος σε όλο το εύρος στροφών, προσφέροντας καλύτερη επιτάχυνση και αυξημένη τελική ταχύτητα. Επίσης συμμορφώνεται με τα πρότυπα EURO5.

Το πλαίσιο έχει αναθεωρηθεί με σκοπό την εξοικονόμηση βάρους ενώ στιλιστικά έχει πλήρως ανανεωθεί, εξελίσσοντας τη συνταγή SH: συμπαγείς διαστάσεις και πρακτικότητα – τόσο εν κινήσει όσο και εν στάση. Μία θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα αντικαθιστά το φορτιστή ACC, ενώ υπάρχει και νέος πίνακας οργάνων LCD.

Το νέο SH350i διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησής του ξεκινάει από 5.650€.

back

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...