Renault Kadjar Sport Edition: Περιλαμβάνει τα πάντα με 22.980 €

Η νέα έκδοση του Renault Kadjar θέτει ψηλά τον πήχη στην κατηγορία, προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή

  • -
  • -

Το Renault Kadjar προσφέρεται σήμερα στην έκδοση Sport Edition, η οποία συνδυάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης. Η νέα και διαφορετική εκδοχή του SUV της Renault είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων και των 260 Νm ροπής. Μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC των 7 σχέσεων, ενώ το σύνολο των 1.300 cc είναι προδιαγραφών Euro 6 D Full. Παράλληλα, με μέση κατανάλωση της τάξεως των 6,2 lt/100 km, αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της κατηγορίας.



Το στοιχείο για το οποίο ξεχωρίζει η έκδοση Sport Edition είναι το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και άνεσης. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας & βροχής, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7'', Pack NAV: Renault R-Link 2, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7'', σύστημα πλοήγησης & ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, εμπρός & πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης με σύστημα φωτισμού προσαρμοζόμενης κατεύθυνσης, ζάντες αλουμινίου 17'', σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), σύστημα Αναγνώρισης Πινακίδων Οδικής Σήμανσης (TSR) με Προειδοποίηση Υπέρβασης Ορίου Ταχύτητας (Over Speed Prevention). Σημειώστε, πως στην έκδοση εξοπλισμού Sport Edition Plus, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα Υποβοήθησης της Πρόσφυσης μέσω του ESP, Extended Grip2, που αναβαθμίζει τις δυνατότητες κίνησης του Renault KADJAR ακόμα και σε εδάφη με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης, όπως οι λασπώδεις ή αμμώδεις επιφάνειες. Το Extended Grip2 ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα (Road, Uneven Ground & Expert), ενώ συνδυάζεται με ελαστικά all season.

Το κόστος του Renault Kadjar Sport Edition με όλα τα παραπάνω αγγίζει τα 22.980 €, στοιχείο που του χαρίζει κορυφαία σχέση τιμής – εξοπλισμού της κατηγορίας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...