Καταδίωξη με κλεμμένο όχημα κατέληξε σε τροχαίο στην οδό Λιοσίων

Το αυτοκίνητο εκλάπη από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

  • -
  • -

Σε τροχαίο κατέληξε καταδίωξη της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα Πέμπτη, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κλαπεί από πλυντήριο αυτοκινήτων, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και έπεσε πάνω σε δέντρο. Αφού το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο, όντας εκτός ελέγχου πλέον, τραυμάτισε 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο δράστης που στην συνέχεια συνελήφθη.

Οι υπόλοιποι τραυματίες ήταν επιβάτες από ένα μηχανάκι που παρασύρθηκε και επιβάτες ενός λεωφορείου, οι οποίοι από το απότομο φρενάρισμα για να αποφευχθεί η σύγκρουση έπεσαν κάτω και τραυματίσθηκαν ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εκλάπη είχε εγκαταστήσει σύστημα εντοπισμού και έτσι «έβλεπε» συνεχώς την πορεία του οχήματος του. Η αστυνομία λαμβάνοντας σήμα για την κλοπή αλλά και το σημείο που βρισκόταν το ΙΧ λόγω του GPS άρχισε να το καταδιώκει από την περιοχή του Συντάγματος. Ο δράστης στην προσπάθεια του να ξεφύγει έχασε τελικά τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Λιοσίων, όπου και συνέβη το τροχαίο.

Πηγη video: Newsit.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...