Μικρό crossover με κάτω από 20.000 ευρώ €: Hyundai Kona ή Opel Crossland

Δύο νέες προσθήκες στην κατηγορία των B-SUV, η κάθε μία με τη δική της φιλοσοφία και χαρακτήρα

  • -
  • -

Δεν είναι υπερβολή πως σχεδόν κάθε εταιρεία διαθέτει σήμερα ένα μικρό SUV στη γκάμα της. Η εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία συγκεντρώνει τεράστιο αγοραστικό ενδιαφέρον και οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά. Δύο νέες παρουσίες στην ελληνική αγορά αποτελούν τα Hyundai Kona και Opel Crossland.

Στην περίπτωση του SUV της Hyundai δεν πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, αλλά για μία αναβάθμιση της προηγούμενης γενιάς. Ανανεωμένη σχεδίαση και νέες τεχνολογίες αποτελούν το κύριο συστατικό της έκδοσης του 2021 για το Kona.

Στην αντίπερα όχθη, η Opel προσφέρει πλέον το νέο Crossland. Ριζικά ανασχεδιασμένο και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, μπορεί να μην έχει τα off road χαρακτηριστικά ενός SUV, αλλά παντρεύει τον πολυμορφικό και χρηστικό χαρακτήρα, με crossover στοιχεία.

Διαφορετική παραλλαγή στο ίδιο θέμα και μέσα από την ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ», θέτουμε αντιμέτωπα τα δύο νέα μοντέλα. Συγκεκριμένα, με κάτω από 20.000 ευρώ, το Kona των 1.000 cc και των 120 ίππων στην έκδοση Premium, βρίσκει απέναντι του το Crossland στην έκδοση Elegance με τον κινητήρα των 1.200 cc απόδοσης 130 ίππων. Δύο μοντέλα με κινητήρα χαμηλού κυβισμού και αντίστοιχες ιπποδυνάμεις.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο μοντέλα προτιμάτε.

 

Hyundai Kona 1.0T Premium Vs Opel Crossland 1.2T Elegance

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...