Ioniq 5: Κανένα άλλο Hyundai δεν είχε τόσο μεγάλη ζήτηση!

H επίσημη παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Hyundai συνοδεύτηκε από τη μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος που έχει γνωρίσει η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία στην ευρωπαϊκή αγορά

  • -
  • -

Ακριβώς πριν μία εβδομάδα η Hyundai αποκάλυψε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό και καινοτόμο μοντέλο της, το Ioniq 5. Η παρουσίαση του συνοδεύτηκε από μία έκρηξη επισκεψιμότητας στην επίσημη σελίδα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της στην Ευρώπη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Hyundai τα νούμερα είναι τα μεγαλύτερα που έχει σημειώσει η κορεάτικη εταιρεία στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ξεπερνώντας κατά πολύ τα αντίστοιχα του Tucson, το οποίο μάλιστα είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη γηραιά ήπειρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ HYUNDAI IONIQ 5 ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ CHELSEA

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας καταγράφηκαν 236.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος! Την ίδια ώρα, για το Ioniq 5 Project 45, το οποίο και παραχθεί μόλις σε 3.000 μονάδες, περισσότεροι από 9.000 ενδιαφερόμενοι έκαναν σχετική εγγραφή τις πρώτες 24 ώρες που άνοιξε η πλατφόρμα! Σημειώστε, πως η έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα είναι η πρώτη που θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ το Ioniq 5 αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI IONIQ 5 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...