Κακοκαιρία Μήδεια: Χωρίς ρεύμα παραμένουν χιλιάδες νοικοκυριά (συνεχής ενημέρωση)

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στα βόρεια προάστια της Αθήνας

  • -
  • -

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται τα προβλήματα που άφησε πίσω της η Μήδεια, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στη βόρεια και ανατολική Αττική.

Σε ορισμένους οδικούς άξονες της Αττικής παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της συσσώρευσης του χιονιού το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε εδώ ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πού απαιτούνται αλυσίδες

Χωρίς ηλεκτροδότηση ωστόσο παραμένουν για τέταρτη ημέρα χιλιάδες νοικοκυριά στα βόρεια προάστια. 

Tι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ για τη διακοπή στην ηλεκτροδότηση

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα (σ.σ. πρωί Πέμπτης) ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής και απομένουν κάποια μικρά τμήματα των γραμμών που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων λόγω της κακοκαιρίας κυρίως στα Βόρεια Προάστια, προχωρώντας ταυτόχρονα στην αποκατάσταση βλαβών στη Χαμηλή Τάση καθώς και μεμονωμένων παροχών.

Οι εργασίες επικεντρώνονται στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).Ποια μέσα μεταφοράς λειτουργούν την Πέμπτη

O ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αποκαταστάθηκε η πλήρης λειτουργία της γραμμής 3 του μετρό και στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας -Αεροδρόμιο και τα δρομολόγια από και προς Αεροδρόμιο διεξάγονται κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...