Τέλος το δερμάτινο σαλόνι για τη MINI!

Μελλοντικά η MINI δεν θα προσφέρει δερμάτινο σαλόνι, στοχεύοντας τα μοντέλα της να έχουν ακόμα μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

  • -
  • -

Η MINI συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν ήδη στραφεί σε βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Κάτι που είναι φανερό από την παρουσίαση μοντέλων που κάνουν χρήση plug-in τεχνολογίας ή ακόμα και του αμιγώς ηλεκτρικού Cooper. Όμως, στη MINI δεν σταματούν και εξετάζουν κι άλλους τρόπους στοχεύοντας να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, αλλά χωρίς να χάσουν μέρος του DNA της εταιρείας. Και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, Oliver Heilmer, μία τέτοιου είδους κίνηση είναι η κατάργηση του δέρματος στο σαλόνι των μοντέλων της. «Δεν θα χρειαζόμαστε το δέρμα στο μέλλον, διότι δεν πιστεύουμε ότι είναι μία βιώσιμη λύση. Είμαστε σίγουροι, πως θα μπορούμε να προσφέρουμε μοντέρνα και υψηλής ποιότητα προϊόντα χωρίς τη χρήση δέρματος», είπε ο Heilmer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ MINI COOPER SE

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως ήδη αυτή τη στιγμή τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καθίσματα των αυτοκινήτων είναι 100% ανακυκλώσιμα. Στόχος είναι τα μοντέλα της Mini να έχουν το ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα και μία σειρά από αντίστοιχες επιλογές στο μέλλον θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση του παραπάνω στόχου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...