Θα διεξαχθεί φέτος το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood;

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνονται θετικά, αλλά η πανδημία μπορεί να χαλάσει το «πάρτι»

  • -
  • -

Από την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι για το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια τους στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού. Η διοργάνωση που το 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά, έτσι και φέτος, το Goodwood θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διοργανώσεις μέσα στο έτος. Το 78ο Members’ Meeting, στις 15 & 16 Μαΐου, το Φεστιβάλ Ταχύτητας 8 με 11 Ιουλίου και τέλος, το ιστορικό, Goodwood Revival στις 17 με 19 Σεπτεμβρίου.

Οι υπεύθυνοι συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα όλοι οι κανονισμοί αποστάσεων και υγιεινής, ενώ ακόμη και το προσωπικό της διοργάνωσης έχει μειωθεί με στόχο την εναρμόνισή του με τους κανονισμούς που μόλις αναφέραμε.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, όπως και πέρσι, σε περίπτωση ακύρωσης των εκδηλώσεων λόγω του Covid-19, οι αρμόδιοι εγγυώνται είτε την ισχύ των εισιτηρίων για τη διοργάνωση του επόμενου έτους, ή την πλήρη επιστροφή των χρημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...