e-Mobility by FCA Greece: Εστιάζοντας στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης στην Ελλάδα

Η ανάπτυξη του προγράμματος e-Mobility και στην Ελλάδα συμπίπτει με τη διάθεση νέων δυναμικών εξηλεκτρισμένων προϊόντων από τον Όμιλο Fiat Chrysler Automobiles

  • -
  • -

Με στόχο την ανάπτυξη των προϊόντων, των δομών, αλλά και των υπηρεσιών που αφορούν στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, η Fiat Chrysler Automobiles, δημιούργησε το e-Mobility. Πρόκειται για μια νέα δομή που εστιάζει σε όλες εκείνες τις λύσεις που δίνουν απαντήσεις στις προκλήσεις που φέρνει αυτή η νέα εποχή για το χώρο της αυτοκίνησης. Η ανάπτυξη νέων εξηλεκτρισμένων προϊόντων, δομών φόρτισης, προηγμένων τεχνολογιών, αλλά και υπηρεσιών που θα κάνουν πιο διαφανή και προσιτή τη χρήση των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων, αποτελούν στοιχεία που θα οδηγήσουν σε μια πιο άνετη, φιλική -για το χρήστη και το περιβάλλον-, αλλά και προσιτή για όλους εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης.

Η ανάπτυξη του προγράμματος e-Mobility και στην Ελλάδα συμπίπτει με τη διάθεση νέων δυναμικών εξηλεκτρισμένων προϊόντων από τον Όμιλο Fiat Chrysler Automobiles, όπως τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Jeep Compass 4xe, τα οποία λόγω των εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ρύπων (CO2 <50γρμ./χλμ) και τις Λιανικές Τιμές Προ Φόρων που βρίσκονται κάτω από το όριο των 40.000€, απαλλάσσουν από την καταβολή φόρου τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Παράλληλα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 έρχεται για να προσφέρει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για την κατηγορία (επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 2, επιλογή cabrio αμαξώματος, κ.α.), μαζί με το απαράμιλλο στιλ της οικογένειας 500.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της δομής e-Mobility στην Ελλάδα, ήδη στο σύνολο των εγκαταστάσεων του Επίσημου Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών της FCA Greece έχουν τοποθετηθεί σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων, οι οποίοι είναι πλήρως λειτουργικοί. Η επέκταση του Επισήμου Δικτύου της FCA στην Ελλάδα, με νεότερη προσθήκη εκείνη του SPICAR Group M.A.E. στα Νότια Προάστια της Αθήνα, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την παρουσία του Ομίλου στην Ελληνική επικράτεια δημιουργώντας όλες εκείνες τις συνθήκες που θα οδηγήσουν στην ομαλότερη μετάβαση στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης. Τέλος, με γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώνονται οι σχετικές πιστοποιήσεις και εκπαιδεύσεις για το τεχνικό προσωπικό που θα παρέχει υπηρεσίες After Sales, ενώ σειρά πρωτοβουλιών σε εμπορικό και τεχνικό επίπεδο βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...