Συνεργασία της Nissan με την πόλη του Τέρνι, την Umbria Energy και την Acea Innovation για τη βιώσιμη κινητικότητα

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021

  • -
  • -

Η Nissan και η Umbria Energy ανακοίνωσαν πρόσφατα μια συνεργασία για την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας στον Δήμο του Terni της Ιταλίας,  που περιλαμβάνει και την προσφορά για τους δημότες μιας δωρεάν δοκιμαστικής διαδρομής 48 ωρών, με  ένα στόλο οχημάτων  αποτελούμενο από τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021, στο εορταστικό πλαίσιο της συμπλήρωσης των 10 ετών από τότε που κυκλοφόρησε το δημοφιλές μοντέλο της Nissan.]

H κράτηση ενός test drive από τους δημότες και τους κατοίκους του Τέρνι γίνεται κατεβάζοντας την εφαρμογή "Umbria Energy Eco Mobility" που αναπτύχθηκε από την Acea Innovation. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη  να κάνει κράτηση του αυτοκινήτου, με απλό και άμεσο τρόπο, μέσω ενός συνδέσμου που θα λάβει στο email του, όπως  επίσης και να πραγματοποιήσει την πρώτη δωρεάν επαναφόρτιση σε έναν από τους φορτιστές της Umbria Energy Eco.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της κατασκευής του πρώτου δικτύου φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, στο πλαίσιο του έργου "TER - Terni Electric Recharge" που προκηρύχτηκε από τον Δήμο του Τέρνι. Η όλη υποδομή αποτελείται από 47 φορτιστές δύο θέσεων  για συνολικά 94 σημεία ηλεκτρικής φόρτισης, που έχουν εγκατασταθεί σε 28 στρατηγικά σημεία της  πόλης. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές είναι τελευταίας γενιάς, προκειμένου να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Nissan LEAF - Terni

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...