Ινδός έφτιαξε απομίμηση του Σκαραβαίου (video)

Η αλήθεια είναι πως οι Ινδοί έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργικοί. Όπως ο Rakesh Babu που κατασκεύασε τη δική του εκδοχή του Volkswagen Beetle

  • -
  • -

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο, με εξαιρετικά ευρηματικές δημιουργίες από την Ινδία. Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ένας νεαρός από την Kerala, ο οποίος κατάφερε να κατασκευάσει μία απομίμηση σε μικρογραφία του Volkswagen Beetle. Ο Rakesh Babu μεγάλωσε μέσα στα αυτοκίνητα, αφού ο πατέρας του είχε συνεργείο στο οποίο και περνούσε τον περισσότερο από το χρόνο του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να λατρέψει τα αυτοκίνητα και να σπουδάσει μηχανολόγος. Όταν απέκτησε το πτυχίο του το 2009, προσπάθησε να κατασκευάσει μία μοτοσικλέτα και εν συνεχεία ένα τζιπ, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Βλέπετε, δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα για να ολοκληρώσει τις δημιουργίες του. Ο 29χρονος εργάστηκε σε μία σειρά από project, χωρίς επιτυχία, αλλά δεν τα παράτησε. Στόχος του ήταν να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο από τη στιγμή που δεν είχε χρήματα να αγοράσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ 911 SPEEDSTER

Ο Rakesh ξεκίνησε να δουλεύει επάνω στην εκδοχή του δικού του Beetle πριν από έξι μήνες. Τα περισσότερα από τα μηχανικά μέρη που χρησιμοποίησε προέρχονται από το συνεργείο του πατέρα του και θεωρούνταν άχρηστα. Ο κινητήρας προέρχεται από μοτοσικλέτα, και συγκεκριμένα από μία Suzuki Samurai. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος κατασκεύασε την όπισθεν, αλλά και το σύστημα ανάφλεξης. Ενώ το αμάξωμα φυσικά το σχεδίασε σύμφωνα με μία σειρά από φωτογραφίες του Beetle. Η τελική ταχύτητα του Σκαραβαίου από την Ινδία είναι 40 km/h και το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 4 λίτρων καυσίμου. Βέβαια, η δημιουργία του δεν έχει έγκριση για κυκλοφορία στο δρόμο, αλλά ο ίδιος έχει βάλει στόχο να παρουσιάσει τις ιδέες του σε μία νέα και πιο… κατάλληλη πλατφόρμα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον ευρηματικό Ινδό εν ώρα εργασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...