Fiat All-Inclusive: Το πρόγραμμα αγοράς μεταχειρισμένου με εγγύηση

Στις επιλογές του προγράμματος υπάρχουν οχήματα που έχουν καλύψει έως 19.000 km

  • -
  • -

Παράλληλα με την αγορά νέου αυτοκινήτου, η Fiat συνεχίζει να δίνει τη λύση και στην απόκτηση ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος FIAT All-Inclusive.

Για πρώτη φορά η Fiat προσφέρει ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Το πρόγραμμα All-Inclusive περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της Fiat, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων και χρωμάτων με κοινό παρονομαστή την απόλυτη εξασφάλιση του υποψήφιου αγοραστή. Η γκάμα επιλογών του προγράμματος περιλαμβάνει αυτοκίνητα έως ενός έτους, που έχουν καλύψει έως 19.000χλμ., με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση αλλά και υπηρεσία οδηγικής βοήθειας έως το 2024 (με όριο τα 200.000χλμ.).

Όλα τα αυτοκίνητα του προγράμματος έχουν περάσει από διαδικασία απολύμανσης, ενδελεχή τεχνικό έλεγχο και έχουν πραγματοποιήσει το ετήσιο service, ενώ οι τιμές τους περιλαμβάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της FIAT και στη σχετική ιστοσελίδα. Πληροφορίες θα βρείτε και εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...