Η Chevrolet θα πληρώσει για να φέρει τον Ronaldo πίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τελευταία φορά που ο CR7 φόρεσε τα χρώματα της αγγλικής ομάδας, ήταν πριν από 11 χρόνια

  • -
  • -

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Cristiano Ronaldo ξεκίνησε μία καριέρα που έμελλε να γίνει μία εκ των μεγαλύτερων στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Αφού έφυγε από την Σπόρτιγκ Λισαβόνας το 2003, σε ηλικία 18 ετών, επόμενος σταθμός ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2009.

11 χρόνια μετά την αποχώρηση του από το Μάντσεστερ, η αγγλική ομάδα θέλει να "ποντάρει" ξανά στον CR7, ώστε να την βοηθήσει να ξαναβρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και η Chevrolet, ο κύριος χορηγός της ομάδας, θέλει να βοηθήσει σε αυτήν την μεταγραφή. Βλέπετε, η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε μία φάση ανασυγκρότησης, μιας και δεν έχει κερδίσει κάποιον μεγάλο τίτλο, εδώ και τουλάχιστον 7 χρόνια. Στην φετινή σεζόν, οι επονομαζόμενοι «Red Devils» είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, πολύ πιο κάτω από άλλες ομάδες όπως, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Τσέλσι.

Παρά τις δυσκολίες, η Γιουνάιτεντ παραμένει μία από τις ομάδες με τις περισσότερες χορηγίες. Με το λογότυπό της στο κέντρο της φανέλας, η Chevrolet εξασφάλισε την ομάδα οικονομικά από το 2014. Το συμβόλαιο μεταξύ του κατασκευαστή και του συλλόγου είναι 54,5 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας το ένα από τα πιο υψηλά του ποδοσφαιρικού κόσμου. Τώρα, η εταιρεία προτίιθεται να πληρώσει για την πιθανή επιστροφή του Cristiano Ronaldo, σύμφωνα με το περιοδικό Auto Esporte.

Η εμπορική δύναμη του CR7 είναι αδιαμφησβήτητη. Από το 2018 που υπέγραψε με τη Γιουβέντους, ο θρύλος του ποδοσφαίρου αύξησε τα κέρδη τόσο της ομάδας, όσο και της FCA, κάνοντας την να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως στα Jeep μοντέλα. Μία εβδομάδα μετά την υπογραφή, οι μετοχές της ιταλικής ομάδας αυξήθηκαν κατά 30% στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου.

Σίγουρα λοιπόν, το χρυσό αυγό με το όνομα Cristiano είναι αποτελεσματικό και θα χρειαστεί μία πολύ πειστική προσφορά για να επιστρέψει στο πρώτο μεγάλο σύλλογο της καριέρας του. Να θυμίσουμε πως ο τρέχον μισθός του Πορτογάλου ανέρχεται στα 31 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...